Zoek jouw
nieuwe woonplek
FILTER OP
X

Hoe werkt de woningzoeker

Selecteer jouw voorkeurswoningen. Dit doe je via deze woningzoeker. Klik op een verdieping van het gebouw of in de tabel aan de rechterzijde. Door op een etage en daarna op een woning in de verdiepingslaag te klikken, krijg je informatie over deze woning te zien. Je bekijkt de informatie via de button ‘Bekijk woning’ of voegt de woning direct aan jouw voorkeuren toe. Dan verschijnt er rechtsboven een cijfertje bij de button ‘Inschrijven’.

Op de woningdetailpagina kan je ook een woning toevoegen aan jouw voorkeuren. Dit doe je door te klikken op ‘Voeg toe als voorkeurswoning’. Op deze pagina kun je ook een plattegrond downloaden.

Als je jouw voorkeuren (minimaal 3) hebt toegevoegd, kun je klikken op de button ‘Inschrijven’ rechtsboven. Vul nu het inschrijfformulier verder in. De voorkeurswoningen zijn hier al aan toegevoegd. Na het verzenden van het formulier ontvang je een e-mail met een link om een account mee aan te maken. Via de link stel je een wachtwoord in en daarna kan je inloggen in jouw dossier.


X
X